Pagina principală » Despre noi

Despre noi
Vizualizări: 2923

Complexul Editorial al IEFS a fost creat concomitent cu înregistrarea Institutului de Economie, Finanţe şi Statistică, la 27 iunie 2006.

Activitatea de bază: editarea publicaţiilor periodice şi neperiodice, care cuprind informaţie ştiinţifică de sinteză, expres, analitică, informativă, alte materiale şi lucrări teoretico-ştiinţifice, inclusiv monografii, studii de popularizare a ştiinţei etc., bazându-se pe cererea şi necesităţile interne ale institutului. Întreaga activitate editorială este coordonată de redactorul-şef al CE.

Toate publicaţiile neperiodice ale IEFS sunt înscrise în Registrul Naţional (ISBN, CZU) din cadrul Camerei Naţionale a Cărţii, iar cele periodice sunt înregistrate (ISSN) şi recunoscute ca publicaţii ştiinţifice de profil de către CNAA.

Una din activităţile de bază ale CE este editarea revistei teoretico-ştiinţifice Economie şi Sociologie” cu o periodicitate de 4 numere anual, acreditată de către CNAA drept publicaţie ştiinţifică de profil de categoria “B”, şi culegerea de materiale ale conferinţei ştiinţifico-practice internaţionale anuale a IEFS Creşterea economică în condiţiile internaţionalizării.

De asemenea, CE propune auxiliar servicii de editare  (redactare, tehnoredactare, design etc.) şi servicii poligrafice (tipar, copertare, laminare etc.). Rezultatul este asigurat de o echipă de lucru receptivă la solicitarea clientului, cu maximă dăruire în realizarea unui produs de calitate înaltă.

 -->
"Moldovan Economic Trends"

Vizitatori
Luni39
Marţi168
Miercuri137
Joi155
Vineri134
Sîmbătă130
Duminică125

Hituri totale:589
În total ne-au vizitat:42
Record de vizitatori pe zi:39
Online pe site:

Abonare la noutăți
Numele, Prenumele:
e-mail:
* pentru a fi la curent cu cele mai importante noutăți, mese rotunde și conferințe.


../../search.ebscohost.com/default.htm